12 Ocak 2011 Çarşamba

Kandıra Gayrimenkul-Emlak

 

Kandıra, yıllardır büyük arazileri ile Kocaelinin gelişmemiş bir ilçesi idi.Yüzölçümü ve köyleri olarak İzmitin çoğu ilçesinden büyük bir metrekareye sahip.Hal böyle olunca.İstanbuldan Sakarya`ya kadar olan hat fabrika ve diğer yerleşimler ile kirletildi.Yani, konut yada işletme yada inşaat yapacak alan sıkıntısı ortaya çıktı.

Fakat, Kandıra`ya duble yol ile ulaşım var.Ulaşım çok rahat.Arazi sınırsız.Yerleşime bir bir açılıyor.Arsa ve tarla fiyatları ucuz.Kısa vadede yatırım yapan kazanır.Fakat uzun vadede 5-10 sene gibi bir süreçte bu alanlar çok değerlenicek..

Karadeniz Sahil Yolu Projesi ve Kandıra

Evet, Karadeniz sahil yolu projesi hızlı bir şekilde başladı ve projenin bir ayağının da Kandıra`dan geçmesi bekleniyor..Hal böyle olunca bu güzergahta yer alan araziler bir bir kapışılıyor..

Melen Suyu ve Melen yolu Projesi Kandıra

Biliyorsunuz ki, Bolu dağlarından uzanan bir hat ile İstanbul`a su verildi.Bu hat üzerinde Kandıra arazileri de bulunuyor.Hemde bu hattın geçtiği bölgeler öyle güzel yerlerdeki.Döşnen su hattının üzerinde bir duble yol çalışması başlanacağı söyleniyor...

Kandıra Turizm Bölgesi ilan Edildi!

Kandıra gelişime o kadar çok müsait ki, yatırımcı cezbetmemesi için hiç bir engel yok.Kocaelinin Karadenize tek kıyısı olan ilçesi Kandıra, bundan 1 yıl önce Turizm bölgesi *** edildi.Ve Turizm planları hazrlanmaya başlandı..Bu da demek oluyor Kandıra Turizm toprakları açısından da çok değerli

Kandıra GİOSB(Organize sanayi bölgesi)

Kandıranın değerlenmesine neden olan bir diğer projede Kandıra F Tipi Cezaevinin bulunduğu cşivara yapıalcak olan GIOSB projesi.

Bu da demek oluyor ki kısa sürede (2 sene içinde) 7000 kişiye iş.

Toprak, konut ihtiyaçı ve Kandıra`nın yatırım cehresi gerçekten değişeceğe benziyor..

Hiç yorum yok:
Write yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.