29 Nisan 2018 Pazar

Kredi Kartı Başvurusu ve Şartları

 


Yasal olarak bir yetişkin olmalısınız. Lisans ve daha üstü eğitim yapanlar içinde kredi kartı alınması mümkündür. 18 yaşınıza bile gerek kalmadan ebeveynler tarafından çocuklarına ek kart olarak kredi kartı verir. 16 yaşından büyük olan çocuklar aileleri sayesinde kredi kartı ile tanışır.

İlk kredi kartı için hazır olun
Bir kredi kartı almaya hak kazanmak için 18 yaşında olmak, gerçekten hazır olduğun anlamına gelmez. Tam olarak hazır olmadan önce banka kredi kartı kullanmak bir felaket olabilir. Tüketicilerin kredi kartı nasıl kullanılır konusunda daha da bilinçlendirilmesi ve yaşanan sıkıntılı süreçlerin önüne geçilmesi gerekmektedir.

İlk kredi kartı için onay almak zor olabilir, özellikle 21 yaş altı genç yetişkinler doğrulanabilir gelir beyan etmelidir.

Kredi Kartı Başvurusundaki Şartlar Nelerdir?
Düzenlenen kanuna göre bir kişinin toplam kredi kartı limiti, gelirinin 4 katı olabilir. Örnek olarak; 1.000 TL aylık gelirinize, Tüm bankalardan 4.000 TL limitli toplam kredi kartınız olabilir.

Kredi kartı başvurusunda son olarak önemli olan ise kredi notudur. Yani bankalarda olan finansal karneniz, geçmiş performansınız önem taşır. Kredi kartı başvurusu oldukça kolay yapılabilen bir hizmet talebidir. Şubeden, telefondan ya da internet üzerinden talebinizi gerçekleştirir ve kredi kartı için gerekli durumları sağlarsınız.

https://birfinansci.com

Hiç yorum yok:
Write yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.