27 Haziran 2018 Çarşamba

İzlenmesi Gereken İnsanı Motive Eden Filmler

 


Girişimcilik devriminin çağındayız. Sanayinin tohumcuklarıdır girişimcilik, birçok insan hızlı bir şekilde büyükmek ister. Yol boyunca birçok engeller çıkacaktır ve zaman aldığında vazgeçmek istenir. Vazgeçememek için size ilham kaynağı ve heyecan veren insanı motive eden filmler izlemeniz gerekecek.

Azmin sonucunu uzun vadede görürsünüz. İhtiyacınız olan tek şey, bir arzu ve heyecan. Bu heyecanı size tekrar aşılayacak olan bir film olabilir. Zihninizi açan harika bir yol motive edici bir film ile! İlham ve günlük motive ile amaca ulaşmaya ne dersiniz.

Filmler pek çok insana ilham kaynağı olmuştur. Filmler sınırlarımıza meydan okuyacak, anlayışlarımızı itecek ve güçlü duygular yaratacak güce sahiptir.

Kısacası: filmler daha iyi bir girişimci olmanıza yardımcı olabilir!

İşte İnsanı Motive Eden Filmler

 

1. Nightcrawler (2014) - Motive Eden Filmler

Ben sadece bu filmi izlemeyi bitirdim, ve izledikten sonra ilk yaptığım şey, yazı yazmak. Nightcrawler büyük vizyonlu insanlar için bir film.

Bu film biraz acımasız, ama Jake Gylenhaal'ın rolü seni meşgul edecek. İş arayan ama bulamayan bir adam hakkında. Bunun yerine, bir suç tanık sonra fırsat penceresi bulur ve bir gazeteci olmaya karar verir.

Bu film küçük bir ikna ile, herkesin her şey olabileceğini öğretecek. Trend Film size nasıl odaklandığını öğretecek ve pozitif niteliklerinizin geliştirilmesi sizi sınırsız hale getirecektir. Bu filmi izleyin, sonra geri dönün ve ilham almadığınızı söyleyin. Bu mümkün değil.

2. Sosyal Ağ (The Social Network) - Motive Eden Filmler

The Social Network en iyi film, en iyi yönetmen David Fincher; Mark Zuckerberg ve onun başlangıcı – Facebook masalına dayalı oldu.

Sosyal Ağ için ne hoş bir hikaye ve parlak arka plan puan çünkü ilham için en iyi seçenek kalır. Bu iyi bir film nasıl hayallerinizi ve gerçeğe dönüştüreceğinizi öğretecek. Film aynı zamanda bize bir yurt odasından dünyanın gördüğü en başarılı sosyal medya platformuna kadar bir şirketi nasıl ölçeklendirebileceğimiz konusunda çok şey öğretiyor.

Bu filmin doğruluğu sorgulanmış olmasına rağmen, önemli değil, tüm girişimciler için ilham kaynağıdır.

3. Pirates of Silicon Valley (1999) - Motive Eden Filmler

Silikon Vadisi Korsanları Bill Gates ve Steve Jobs Apple başarıları kapsayan iyi hazırlanmış bir film. Her ikisi de şüphesiz “büyük korsanlar” ve bu film detaylandırma büyük bir iş. Film Steve Jobs ve Bill Gates arasındaki rekabeti çok erken günlerden alır. Noah wyle, bu televizyon yapımı filminde genç Steve jobs'u canlandırmayı başardı. Ve Anthony Michale Hall harika bir Bill Gates yapar.

4. The Pursuit of Happyness (2006) - Motive Eden Filmler

Bu benim en sevdiğim motivasyonel filmlerden biri, ve hiç pes etmeyen en iyi filmlerden biri. Will Smith'in Chris gardner'ın muhteşem tasviri sana ilham verecek.

Bu chris'in hatıralarına dayanan bir film. En çok satan bir kitaptı. Sonra da bir blockbuster filmi oldu. Bu, pek çok cheesy Hollywood filminde bulamayacağınız bir gerçeklik hissine de katıyor.

5. The Shawshank Redemption (1994) - Motive Eden Filmler

Bunu nasıl unutabiliriz? Imdb'in en iyi 10 filminden biri.

İşte hikaye: İki tutuklu adam uzun yıllar boyunca bağ kurmuş ve ortak nezaket eylemleri ile teselli ve nihai olarak geri dönüş yolunu bulmuşlar. Başrol oyuncusu Andy Dufresne (Tim Robbins) çok kötü bir durumdan en iyi şekilde kurtulmayı başardı (yanlış bir cinayet için hapsedildi). Azimle, mümkün olduğunu düşündüğünden fazlasını başarmayı başardı. Morgan Freeman diğer ana karakteri oynar, ve onların kimyası çözülemez.

6. Forrest Gump (1994) - Motive Eden Filmler

Bu iyi niyetli basit bir adam hakkında güzel bir hikaye, hayatını yaşayarak olağanüstü bir başarı haline gelir. O madalya kazanır, profesyonel bir ping-pong oyuncusu olur, koşarak alır, büyük bir şirket sahibi ve ülke çapında insanlara ilham verir.

Hikaye Forrest (Tom Hanks) ve nasıl bir şey elde etmek için bir dahi olmak zorunda olmadığını kanıtlıyor basit Doğa etrafında döner. Tek yapman gereken denemek.

7. Moneyball (2011) - Motive Eden Filmler

Bu film Oakland atletizm ve Genel Müdürü Billy Beane (Brad Pitt) hakkındadır. Takım bir underdog ve çok para kaybediyor. Tüm yıldız oyuncuları daha büyük takımlar tarafından yakalandı. Şimdi, para kazanmak için bir takım oluşturmak için izlemek gerekir.

8. The Godfather (1972) - Motive Eden Filmler

The Godfather IMDB'nin en iyi 10 filmlerinden biri, ve aynı zamanda tüm zamanların en eleştirel alkışlanan filmlerinden biridir. Bu küçük bir aile iş ve muhalefet kapalı mücadele büyüme ile ilgili bir hikaye. İş zamanla değişir, ta ki New York'un en büyük organize suç Sendikası haline gelene kadar. Operasyonu yürüten baba ve oğul zirveye çıkmak ve orada kalmak için ne gerekiyorsa yaparlar.

Not: yasadışı bir şey yapmayın, sadece bu kurnaz iş operatörleri bazı ilham alın.

9. Wall Street (1987) - Motive Eden Filmler

İş ve açgözlülükle ilgili bir film. Hikaye hırslı bir genç borsacı, Bud Fox (Charlie Sheen) hakkında. Başarılı olmak için elinden geleni yapıyor, bu biraz içeriden ticaret anlamına gelse bile. İçeriden ticaret son derece kınanabilir ve cezalandırılabilir bir suçtur, ve yine de, hiç korkusu yoktur. Gordon Gecko (Michael Douglas) ile tanışır ve “açgözlülük iyidir” sloganıyla iş yapmaya başlar.

Bu filmden ilham almak için açgözlülüğe boyun eğmek zorunda değilsin.

10. Rocky (1976)

Bu klasik underdog hikayesi. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) ağır siklet şampiyonu mücadele şansı verilir. Kendisi için daha iyi bir hayat kurma fırsatına sahiptir. Bu film, rekabetçi ruhu hakkında çok şey öğretir ve ayağa kalkmak ve rekabet (umarım kelimenin tam anlamıyla) yenmek için ilham verecektir!).

BirFinansçı.Com'un insanı motive eden filmler yazısını öneririm.

motive edici filmler, motivasyon filmleri, kişisel başarı filmleri, hedefler ve başarılar filmi, azim ve başarı konulu filmler, motive eden filmler

https://birfinansci.com/

Hiç yorum yok:
Write yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.